Filmade och animerade reklamfilmer.

Filmade och animerade reklamfilmer.

Reklam - Reklamfilm

Ett stort kreativt team med lång erfarenhet av reklamfilm, animation, live action samt VFX-baserad film.

Genom åren har Magoo arbetat med många tekniskt utmanande reklamfilmer. Väljer du att jobba med oss kommer vi att addera avancerat tekniskt stöd och mycket teknisk kunskap till ert projekt.

Ett projekt handlar inte bara om den slutliga reklamfilmen utan också att kunden och resten av teamet har en bra upplevelse och stöd under hela processen från första kontakten till slutleveransen.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en balanserad, positiv och okomplicerad arbetsprocess i kontakten med oss, detta gör vi genom att bara ha erfarna producenter på vår sida som håller koll på projektet.

Genom åren har Magoo arbetat med många tekniskt utmanande reklamfilmer. Väljer du att jobba med oss kommer vi att addera avancerat tekniskt stöd och mycket teknisk kunskap till ert projekt. Ett projekt handlar inte bara om den slutliga reklamfilmen utan också att kunden och resten av teamet har en bra upplevelse och stöd under hela processen från första kontakten till slutleveransen.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en balanserad, positiv och okomplicerad arbetsprocess, detta gör vi genom att bara ha erfarna producenter på vår sida som håller koll på projektet.

Fast anställd senior personal utan stora egon.

Under årens gång har vi hållit samma linje när det gäller anställd personal. Har du för stort Ego är du inget för oss. Vi tror att produktion av reklamfilm handlar om att samarbeta och att ha en skön inställning mot alla människor. Därför behandlar vi också alla andra lika, all produktionspersonal på inspelningar, byråer, kunder och städerskan på kontoret behandlas med samma respekt.

Under årens gång har vi hållit samma linje när det gäller anställd personal. Har du för stort Ego är du inget för Magoo. Vi tror att produktion av reklamfilm handlar om att samarbeta och att ha en skön inställning mot alla människor. Därför behandlar vi också alla andra lika, all produktionspersonal på inspelningar, byråer, kunder och städerskan på kontoret behandlas med samma respekt.

Urval av reklamfilmer vi jobbat på.

Vi är stolta över alla jobb som lämnar våra servrar och går ut i världen. Här nedan kommer några exempel på projekt som vi är extra stolta över av olika anledningar. Enjoy!

Vi är stolta över alla jobb som lämnar våra servrar och går ut i världen. Här nedan kommer några exempel på projekt som vi är extra stolta över av olika anledningar. Enjoy!

Swedbank:

Google & Arcade Fire - Wilderness downtown:

Philips - Carousel:

Animation Showreel:

Relaterade projekt