Reklamfilm.

Reklamfilm.

Reklam - Reklamfilm

Ett stort kreativt team med lång erfarenhet av reklamfilm, animation, live action samt VFX-baserad film.

Genom åren har Magoo arbetat på många reklamfilmer både vanliga reklamfilmer, animerade reklamfilmer & tekniskt utmanande filmer med massor av VFX. Väljer du att jobba med oss kommer du att jobba med ett tryggt och vant team, som arbetar med detaljerad planering samt lugnt och metodiskt filmskapande. Vi jobbar med inspelningar av reklamfilm både i Sverige och utomlands varje år och regisserar de mesta vi gör helt själva.

Vi kan addera avancerat tekniskt stöd och mycket teknisk kunskap till ert projekt om det behövs. För oss handlar inte ett projekt bara om den slutliga reklamfilmen utan också att alla har en bra upplevelse och stöd under hela processen från första kontakt till slutleverans.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en balanserad, positiv och okomplicerad arbetsprocess, detta gör vi genom att bara ha erfarna producenter på vår sida som håller koll på projektet.

Genom åren har Magoo arbetat på många reklamfilmer både vanliga reklamfilmer, animerade reklamfilmer & tekniskt utmanande filmer med massor av VFX. Väljer du att jobba med oss kommer du att jobba med ett tryggt och vant team, som arbetar med detaljerad planering samt lugnt och metodiskt filmskapande. Vi jobbar med inspelningar av reklamfilm både i Sverige och utomlands varje år och regisserar de mesta vi gör helt själva. Vi kan addera avancerat tekniskt stöd och mycket teknisk kunskap till er reklamfilm om det behövs. För oss handlar inte ett projekt bara om den slutliga reklamfilmen utan också att alla har en bra upplevelse och stöd under hela processen från första kontakt till slutleverans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en balanserad, positiv och okomplicerad arbetsprocess, detta gör vi genom att bara ha erfarna producenter på vår sida som håller koll på projektet.

Fast anställd senior personal utan stora egon.

Vi tror att produktion av reklamfilm handlar om att samarbeta och att ha en skön inställning mot alla människor. Därför behandlar vi också alla andra lika, all produktionspersonal på inspelningar, byråer, kunder och städerskan på kontoret behandlas med samma respekt. Vi håller alltid en god ton och försöker vara goda förebilder för alla vi jobbar med. Våra värderingar är viktiga för oss och vi kommer att göra projektet lite mer personligt och trevligt. Vi försöker se alla aktörer i projekten och lyssna på alla, bra idéer har alla och med en öppen attityd och ett trevligt bemötande kan vi göra fin reklamfilm tillsammans.

Vi tror att produktion av reklamfilm handlar om att samarbeta och att ha en skön inställning mot alla människor. Därför behandlar vi också alla andra lika, all produktionspersonal på inspelningar, byråer, kunder och städerskan på kontoret behandlas med samma respekt. Vi håller alltid en god ton och försöker vara goda förebilder för alla vi jobbar med. Våra värderingar är viktiga för oss och vi kommer att göra projektet lite med personligt och trevligt. Vi försöker se alla aktörer i projekten och lyssna på alla, bra idéer har alla och med en öppen attityd och ett trevligt bemötande kan vi göra fin reklamfilm tillsammans.

Urval av reklamfilmer vi jobbat på.

Vi är stolta över alla jobb som lämnar våra servrar och går ut i världen. Här nedan kommer några exempel på projekt som vi är extra stolta över av olika anledningar. Enjoy!

Vi är stolta över alla jobb som lämnar våra servrar och går ut i världen. Här nedan kommer några exempel på projekt som vi är extra stolta över av olika anledningar. Enjoy!

Soraa:

Live Action Reklamfilm för Soraa. Regisserad och producerad av Magoo.

King.com:

Helanimerad reklmafilm som vi producerade tillsammans med King.com för deras release av spelet Diamond Diaries Saga. En fantastisk resa genom olika städer innan vi landar i ett demo av spelet.

Mary Kay:

Helanimerade reklamfilmer som producerades för releasen av Youthfinity Facial oil i Asien med kunden Mary Kay.

Big Babool - Kinesisk reklamfilm:

Filmad reklamfilm med Visuella effekter (VFX) och en animerad undervattensvärld tuggummivarumärket Big Babool. Filmens målgrupp är barn på den Kinesiska marknaden.

Hemmakväll:

Filmad reklamfilm till Hemmakväll med lite Visuella effekter (VFX). Filmens målgrupp är godisälskare på den Svenska marknaden.

Swedbank:

3d-animerad reklamfilm för Swedbank, baserad på miniatyrbakgrunder gjorda av Ardman och en animationsstil som har sin grund i klassisk dockanimation.

Telia:

Vi har producerat och Regisserat 3d-animerade reklamfilmer för Telia, både generella varumärkesbyggande filmer och erbjudandefilmer.

Google & Arcade Fire - Wilderness downtown:

Philips - Carousel:

Carsense:

Animation Showreel:

Relaterade projekt