Produktionsbolag film.

Produktionsbolag film.

Film

Magoo producerar film för all typ av media.

Magoo är ett filmproduktionsbolag som arbetat med film sedan år 2000. Vi har hela tiden anpassat oss efter marknaden och kunderna för att kunna erbjuda film som ligger i tiden och som hela tiden är anpassad efter utveckling av teknik och estetik. Alla vi som jobbar på Magoo är djupt passionerade för filmskapande och vi drivs av tron på det rörliga mediet som kommunikationsplattform. När man jobbar med film som bärare av budskap tror vi att det ska vara lika stor del innehåll och utseende för att filmen ska bli bra. Vi tror också att det är viktigt att vara lyhörda, men även kunna sätta ner foten när det behövs. I ett modernt filmproduktionsbolag måste man tänka på kostnader olika tekniker anpassade efter konden behov och önskemål men även designen.

Magoo är ett filmproduktionsbolag som arbetat med film sedan år 2000. Vi har hela tiden anpassat oss efter marknaden och kunderna för att kunna erbjuda film som ligger i tiden och som hela tiden är anpassad efter utveckling av teknik och estetik. Alla vi som jobbar på Magoo är djupt passionerade för filmskapande och vi drivs av tron på det rörliga mediet som kommunikationsplattform. När man jobbar med film som bärare av budskap tror vi att det ska vara lika stor del innehåll och utseende för att filmen ska bli bra. Vi tror också att det är viktigt att vara lyhörda, men även kunna sätta ner foten när det behövs. I ett modernt filmproduktionsbolag måste man tänka på kostnader olika tekniker anpassade efter kunden behov och önskemål men även designen.

Reklamfilm, inspelning, live action, vfx

Filmproduktion ska vara roligt, för alla.

Reklamfilm, inspelning, live action, regissör Magoo

Film är ju ett brett begrepp men härrör till den slutgiltiga produkt som vi levererar. Alltså en rörlig presentation med ljud och 25 bildrutor per sekund. För att skapa film använder vi på Magoo oss av olika tekniker.De filmer vi gör är förstås olika på andra sätt, det har att göra med längd på filmen, målgrupp för filmen, samt filmens ändamål.

Film är ju ett brett begrepp men härrör till den slutgiltiga produkt som vi levererar. Alltså en rörlig presentation med ljud och 25 bildrutor per sekund. För att skapa film använder vi på Magoo oss av olika tekniker.

Relaterade filmprojekt