Vem vill vara snygg, modern, prydlig eller djärv?

Vem vill vara snygg, modern, prydlig eller djärv?

TV-Grafik

Både i Sverige och globalt har Magoo TV kanaler och nätverk som behöver hjälp med specifika projekt eller långsiktiga partnerskap för TV-Grafik.

Magoo - 3d animation, 3d Design, TV4, Feature Film, Billboard

Vi arbetar med TV-Grafik i form av rebrands, idents, strategi, billboards, vignetter eller livegrafik och tillför vår kreativa och väloljade produktionsmaskin till samarbetet.
Bra ljud- och speakerteam bidrar till att hela processen löper smidigt och mycket kostnadseffektivt. Magoo planerar inspelningar, hjälper till att hantera kundernas interna pipeline och lägger till produktionsresurser för deras specifika behov.
Magoo inrättar specialsammansatta team dedikerade till specifika avtal och kunder vid behov, vi hanterar all produktion för dem på ett effektivt sätt och lägger stor kraft för att följa upp och trimma organisationen för att vara så effektiva som möjligt.

Vi arbetar med TV-Grafik i form av rebrands, idents, strategi, billboards, vignetter eller livegrafik och tillför vår kreativa och väloljade produktionsmaskin till samarbetet. Bra ljud- och speakerteam bidrar till att hela processen löper smidigt och mycket kostnadseffektivt. Magoo planerar inspelningar, hjälper till att hantera kundernas interna pipeline och lägger till produktionsresurser för deras specifika behov. Magoo inrättar specialsammansatta team dedikerade till specifika avtal och kunder vid behov, vi hanterar all produktion för dem på ett effektivt sätt och lägger stor kraft för att följa upp och trimma organisationen för att vara så effektiva som möjligt.

Magoo Film Production Tool är ett verktyg som passar för lokalanpassning av filmer med hög volym, språk och språkanpassningar etc.

Det här verktyget hjälper till att hantera projekt, klienter, startdatum och assets på ett enkelt och mycket automatiserat vis. Oavsett om det handlar om att låta ditt säljteam sälja mer, hjälpa dem att få slottarna i luften på kortast möjliga tid, eller om det handlar om att få alla språkanpassningar hanterade och kontrolleras på ett effektivt sätt. Så har vi verktyget!

För att göra detta möjligt är filmproduktionsverktyget integrerat med kundens CRM-system för att snabbt och korrekt komma åt deras data. Dessutom ger det kunden ett lättanvänt grafiskt användargränssnitt som ger kontroll över allt material, speaktertexter mm. Verktyget kopplar sedan både grafik, speakertext, speakerljud och sändningsdata i Adtoox för att automatiserat skapa filmerna, mastra ljudet och ladda upp filmerna säkert och 100% kontrollerat.

Det här verktyget är byggt för lokalanpassning av sponsorbillboards och hjälper till att hantera projekt, klienter, startdatum och assets på ett enkelt och mycket automatiserat vis. Oavsett om det handlar om att låta ditt säljteam sälja mer, hjälpa dem att få slottarna i luften på kortast möjliga tid, eller om det handlar om att få alla språkanpassningar hanterade och kontrolleras på ett effektivt sätt. Så har vi verktyget! För att göra detta möjligt är filmproduktionsverktyget integrerat med kundens CRM-system för att snabbt och korrekt komma åt deras data. Dessutom ger det kunden ett lättanvänt grafiskt användargränssnitt som ger kontroll över allt material, speaktertexter mm. Verktyget kopplar sedan både grafik, speakertext, speakerljud och sändningsdata i Adtoox för att automatiserat skapa filmerna, mastra ljudet och ladda upp filmerna säkert och 100% kontrollerat.

Kanalgrafik till CNBC - 3d animation och Design av TV-grafik till CNBC - Rebrand av CNBC, Idents, TV-idents - Magoo

Magoo TV-team har arbetat med produktion av TV-grafik, idents, billboards och Vinjetter sedan 90-talet och har all kunskap om linjär TV och streamade media, inklusive de juridiska aspekterna som ger dig en solid, välutbildad partner inom sponsorbillboards. Vi är en långsiktig och trygg partner.

Våra kunder är: CNBC (Rebrand, Idents, Vinjetter). TV4 (Sponsorbillboards), Discovery networks (Idents, Billboards, Sponsorbillboards, Rebrands). TV8 (Rebrands, Idents). TV Norge (Idents, Rebrands). MTV (Idents, Vinjetter)

Relaterade projekt